Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Dorpsstraat 17 in Streefkerk 2959 AG

Dorpsstraat 17

2959 AG Streefkerk
Vraagprijs € 127.500,- v.o.n.
0184-691566

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Aantrekkelijk geprijsde bouwkavel van 317 m² voor de bouw van een RUIME VRIJSTAANDE DIJKWONING. Op deze leuke locatie aan de rand van Streefkerk heeft u nu de kans om uw eigen droomwoning te bouwen!

Een dijkwoning geeft veel extra indelingsmogelijkheden omdat u naast dijkniveau en 1e...
Lees meer

Omschrijving

Aantrekkelijk geprijsde bouwkavel van 317 m² voor de bouw van een RUIME VRIJSTAANDE DIJKWONING. Op deze leuke locatie aan de rand van Streefkerk heeft u nu de kans om uw eigen droomwoning te bouwen!

Een dijkwoning geeft veel extra indelingsmogelijkheden omdat u naast dijkniveau en 1e verdieping ook een ‘onderhuis’ kunt realiseren, te gebruiken voor bijvoorbeeld werken-aan-huis, atelier, garage e.d.

Een ‘split-level’ indeling van de dijkwoning kan verrassende gebruiksmogelijkheden geven. Hierdoor kan bijvoorbeeld keuken of woonkamer op 1e verdiepingsniveau komen, met hierdoor fraai uitzicht over de rivier De Lek vanuit keuken of woonkamer.
Ook kan aan de achterzijde van de woning  bijvoorbeeld een inpandige loggia en/of dakterras boven het 'onderhuis gerealiseerd worden.

De omgeving:
Streefkerk is een landelijk dorp gelegen in de Alblasserwaard, grenzend aan rivier De Lek, de polder en de dorpen Nieuw-Lekkerland en Groot-Ammers.
Op loopafstand van de bouwkavel ligt Jachthaven Liesveld, bent u een botenliefhebber dan kunt u bijna voor de deur aanmeren. Aan De Lek zijn diverse strandjes en in de polder lopen diverse fietsroutes naar onder andere bijvoorbeeld het molengebied van Kinderdijk.
Streefkerk is een gezellig dorp met een actief verenigingsleven en er zijn diverse basisscholen. Ook zijn er winkels, horeca en een supermarkt.
De recent nieuw gebouwde woningen in het project ‘Dorpsrand’ zijn de basis voor een mooie nieuwe woonwijk, de wijk ligt (doormiddel van een voetpad en brug) op loopafstand van het centrum van Streefkerk.

In het project ‘Dorpsrand’ zijn zes 2^1 kapwoningen gerealiseerd. Deze nieuwbouwwijk wordt aangevuld met een vrijstaand woning.

In het bestemmingsplan ‘Timmerfabriek Streefkerk’ is nieuwbouw van een vrijstaande woning toegestaan:
- bouwvlak kavel ca. 9.60 x 17.00 m
- maximale bouwhoogte: 12 meter
- maximale goothoogte: 7 meter
- inhoud woning: 700 m3 (exclusief kelder)

Voor bijgebouwen geldt:
- maximale goothoogte: 3 m
- gezamenlijk oppervlak van aan-, uitbouw, bijgebouw en overkapping bedraagt maximaal 50% van het deel van de oppervlakte wat niet door het hoofdgebouw in beslag wordt genomen, met een maximum van 70 m2


• De bodemkwaliteit van de kavel is onderzocht, de bodem is voldoende schoon voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning. Bodemonderzoeksrapportage is op aanvraag beschikbaar.
• Het kavelpaspoort geeft inzicht in de indeling, afmeting en de bouwmogelijkheden op de kavel.
• Kosten voor ontwerp / aanvraag omgevingsvergunning / aansluitingen gas, water elektra e.d. zijn voor rekening van koper.
• Bij het ontwerp dient u rekening te houden met de welstandsnota van de gemeente en de omliggende bebouwing (in verhouding tot de rest).
• De koopsom is vrij op naam (v.o.n.) wat inhoud dat u geen notariskosten, overdrachtsbelasting en BTW betaald, deze komen voor rekening van verkoper.


Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over bijvoorbeeld het bestemmingsplan, de kavel of de bouwmogelijkheden. Bel of e-mail ons dan gerust! (0184-691566 / info@koolvandentoren.nl)


Alle maten zijn circa.
Deze informatie is vrijblijvend. Bezichtiging na afspraak met de makelaar.
Indeling en aanduidingen op tekeningen en in omschrijving e.d. zijn indicatief.
De koopovereenkomst komt pas tot stand nadat beide partijen de koopakte hebben ondertekend.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 127.500,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging In woonwijk en open ligging Indeling Perceeloppervlakte 317 m² Kadasteroppervlakte 317 m² Kadastrale gegevens Gemeente Streefkerk Sectie D Perceelnummer 539 Oppervlakte 317 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.