Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Wonen op Landgoed Schoonenburgh
2957 LC Nieuw-Lekkerland
Koopaanneemsom € 325.000,- tot € 435.000,- Verkocht
0184-691566

Kenmerken

Start bouw 18-02-2019 Aantal kavels 22 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

Wonen op Landgoed Schoonenburgh op een prachtige locatie met vrij uitzicht over het polderlandschap? Dat kan!

Aan de Elzenweg wordt op een besloten deel van Landgoed Schoonenburgh een uniek nieuwbouwproject (met eigen toegangsweg) gerealiseerd van 22 exclusieve appartementen.
...
Lees meer

Omschrijving

Wonen op Landgoed Schoonenburgh op een prachtige locatie met vrij uitzicht over het polderlandschap? Dat kan!

Aan de Elzenweg wordt op een besloten deel van Landgoed Schoonenburgh een uniek nieuwbouwproject (met eigen toegangsweg) gerealiseerd van 22 exclusieve appartementen.

De appartementen kenmerken zich door stijlvolle landelijke architectuur. Waar u zich ook bevindt op Landgoed Schoonenburgh, vrijheid en natuur staan centraal. De artist impressies en foto’s geven u een goed beeld van de locatie.

Op het voorste deel van het perceel komt een vrijstaande woning, die geen onderdeel uitmaakt van het nieuwbouwplan. Het appartementengebouw met 22 appartementen ligt net iets uit het zicht, vanaf de doorgaande weg gezien.
Het appartementengebouw heeft twee mooie entrees die ieder toegang bieden tot 10 appartementen. Twee appartementen hebben zelfs een eigen entree. Hier weet u wie uw buren zijn en geniet u volop van uw privacy.
Door de vorm van het gebouw heeft de architect een grote verscheidenheid aan appartementen kunnen maken. Dat is fijn, want zo kunt u kiezen voor het appartement dat qua grootte en indeling past bij uw leven.

Er is veel variatie in uitstraling en indeling van de appartementen, in grootte variëren de appartementen van ca. 96 tot 134 m². Ook zijn er prachtige penthouses beschikbaar.

Zowel de tuinen van de begane grond appartementen, alsook de balkons en loggia’s van de appartementen op de 1e en 2e verdieping zijn qua bezonning ideaal gelegen op het zuidwesten met vrij uitzicht over de polder. De appartementen hebben royale balkons en terrassen van circa 11 m². De appartementen op de begane grond krijgen een tuin van 27 tot maar liefst 176 m² (inclusief gebruiksrecht).

Een heerlijke plek om te wonen.

De omgeving: de locatie van de appartementen Landgoed Schoonenburgh is ca 5 minuten van het centrum van Nieuw-Lekkerland met ruime voorzieningen, winkels, scholen en kerken. 

Wonen in Nieuw-Lekkerland betekent wonen in de rust en ruimte van het polderlandschap maar ook centraal wonen, namelijk ca 20 autominuten van Dordrecht, en ca 25 autominuten van het centrum van Rotterdam en Gorinchem.

Verdere informatie is te downloaden op de project-website: www.schoonenburgh.nl

Heeft u vragen of wilt u meer weten over over dit exclusieve project op Landgoed Schoonenburgh? Neem dan gerust contact op met één van de makelaars om u verder te laten informeren.


Ontwerp: architectenbureau Bikker

Ontwikkeling & Realisatie: Van Wijnen

Verkoop:
- Lamper & Van Vliet Makelaars
- Kool & Van den Toren Makelaars
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 325.000,- - € 435.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 96 m² t/m 134 m² Inhoud 240 m³ t/m 335 m³ Start bouw 18-02-2019 Start Verkoop 13-07-2018 Aantal kavels 22 Vrij 22 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Appartement
U kunt de brochure hier downloaden
  • Verkocht
     in Nieuw-Lekkerland 2957 LC
    Prijs € 325.000,- tot € 435.000,- Status Verkocht
    Wonen op Landgoed Schoonenburgh Appartementen
    Bekijk bouwnrs.

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.